TestoY Gel, shqiperi, shqip – albania, çmimi, përbërja

Rate this post

TestoY Gel, shqiperi, shqip - albania, çmimi, përbërjaImpotenca, e quajtur gjithashtu impotencë, është një çrregullim që përfshin dështimin për të arritur dhe/ose mbajtur një TestoY Gel mbledhje të mjaftueshme për të lejuar marrëdhënie të mjaftueshme seksuale-pavarësisht dukshmërisë së epshit. Nëse mungesa erektil zhvillohet në mënyrë periodike, zakonisht nuk është një arsye për problem. Në fakt, komente nëse ndodh me një frekuencë të caktuar, sugjerohet të shikoni tek specialisti androlog.

Në të vërtetë, është një shenjë që mund të ndikojë negativisht në cilësinë e jetës së njeriut, dhe kjo mund të jetë kambana çmimi e alarmit për praninë e sëmundjeve të ndryshme të tjera (veçanërisht çështjet kardio dhe diabetike mellitus). Shtë një problem tipik tek burrat, i cili në ku te blej përgjithësi identifikon një psikogjenik (veçanërisht tek të rinjtë) ose natyral (i lidhur për të marrë mundësinë e elementeve shqip të pranishëm kryesisht tek meshkujt e moshuar) krijoj. Trajtimi përfshin një trajtim shkakësor, i cili përmban trajtimin e shkaqeve dhe/ose faktorëve shqip të rrezikut që lidhen me impotencën, dhe gjithashtu një terapi simptomatike, e cila “ndihmon” për të rivendosur një mbledhje legjitime.

TestoY Gel – përbërësit – si ta përdorni – si funksionon? Përbërja

Shtë një gjendje që mund të ndikojë tek njerëzit meshkuj, si dhe përfshin dështimin për të arritur dhe/ose mbajtur TestoY Gel një mbledhje të mjaftueshme për të lejuar marrëdhënie seksuale të kënaqshme-pavarësisht nga ekzistenca e epshit. Si pasojë, përbërësit është një shenjë-nuk është një sëmundje-që mund të sjellë siklet dhe gjithashtu siklet tek njeriu, dhe gjithashtu rrjedhimisht të ndikojë negativisht në cilësinë totale të jetës së personit, duke mos pasur gjasa të ndikojë në përbërje mënyrë specifike në tonin e humorit, si dhe në jetën relacionale dhe gjithashtu të punës.

TestoY Gel - përbërësit - si ta përdorni - si funksionon? PërbërjaNë fakt, impotenca mund të shkaktojë ankth, stres, si dhe të zvogëlojë vetëbesimin e personit. Për më tepër-dhe shumë më dukshëm -, mund të jetë kambana e sistemit të alarmit për aspektet e rrezikut që lidhen si të përdorni me rritjen e sëmundjeve të ndryshme të tjera, veçanërisht kardiovaskulare, por po kështu endokrinologjike, metabolike dhe gjithashtu neurologjike. Impotenca është një problem i zakonshëm tek meshkujt, shfaqja e të cilit rritet me përparimin e moshës. Në fakt, vlerësohet se ndërkombëtarisht në Itali në lidhje me 13% të popullsisë mashkullore ofron këtë problem. 

TestoY Gel – komente – rishikimet – forum

Kjo më shumë Se 3 milion E Gjysmë Italianë, në lidhje me 1 burrë në 8, me një përqindje prej rreth 2% në meshkuj midis 18 dhe gjithashtu 34 vjet dhe gjithashtu 50% në ato > > 70 vjet. Treguesi TestoY Gel kryesor i impotencës është problemi në marrjen, opinionet si dhe/ ose ruajtjen e ereksionit. Mungesa erektile gjithashtu mund të lidhet me çrregullime të tjera të lidhura me seksin, të tilla si klimaksimi i hershëm, komente si dhe epshi i zvogëluar (d.m. Th. Dëshira seksuale e zvogëluar).

TestoY Gel - komente - rishikimet - forumNdonjëherë, vështirësia për të marrë, si dhe/ ose për të mbajtur një mbledhje, forum e bën burrin të qëndrojë i qartë nga eventualiteti i të bërit seks, posaçërisht për shkak të frikës së dështimit. Bazuar në kërkesën rishikimet kohore të fillimit të shenjave dhe simptomave, mosfunksionimi erektil mund të klasifikohet menjëherë në primar, rishikimet si dhe të dytë (forma dytësore është shumë më tipike se ajo kryesore): Çelësi: Nëse është materializuar duke marrë parasysh që fillimi i seksit, domethënë, burri në të vërtetë nuk ka pasur kurrë aftësinë për të marrë/mbajtur një mbledhje. 

TestoY Gel – Albania – ne farmaci – ne shitje – origjinal

Së dyti: nëse mosfunksionimi ka ndodhur në një moment të jetës së një djali, pas një kohëzgjatje të aktivitetit seksual të pranueshëm, TestoY Gel domethënë një periudhë në të cilën burri kishte aftësinë për të marrë një mbledhje. Një kategori farmaci më shumë e dallon atë në: Përgjithësuar: në situata kur ndodh vazhdimisht (dmth pothuajse në çdo akt të lidhur me seksin). Situata: në situata kur nuk ndodh gjithmonë, megjithatë vetëm në skenarë të caktuar, farmaci të cilët mund të shoqërohen me ngjarje, shokë, raste ose rrethana të caktuara. Ngritja e penisit është një procedurë origjinale komplekse që përfshin, përveç penisit, nervat (trurin dhe gjithashtu nervat), hormonet, masën muskulore dhe gjithashtu enët e gjakut.

TestoY Gel - Albania - ne farmaci - ne shitje - origjinalNë fakt, albania për të marrë dhe ruajtur gjithashtu një mbledhje të ligjshme, penisi (dhe posaçërisht të dy trupat shpellorë që e zhvillojnë atë) albania ka nevojë për: një sasi të mjaftueshme të furnizimit me gjak (qarkullimi hyrës i siguruar nga arteriet). Ngadalësimi i shkarkimit të gjakut (rrjedhje dalëse që bëhet me venat). Tipar i mjaftueshëm i nervave ne shitje që nervozojnë penisin. Shkallë TestoY Gel adekuate të testosteronit (agjent hormonal i seksit mashkull). Dëshira e mjaftueshme seksuale (e quajtur edhe epsh). Prandaj, impotenca blej mund të shkaktohet nga një ndryshim ose mosfunksionim në nivele të ndryshme të midis këtyre sistemeve dhe gjithashtu mekanizmave të përfshirë. 

TestoY Gel – ku të blini – çmimi

Mosfunksionimi erektil pranon disa shkaqe, të cilat mund të ndahen në burime me origjinë psikogjene, TestoY Gel si dhe natyrore-megjithëse shpesh është i një lloji të përzier (organik-psikologjik). Për më tepër, mosfunksionimi erektil mund të shoqërohet me përdorimin e ilaçeve ose kushteve të tjera. Ndër çmimi burimet organike të impotencës, ka: Trauma në penis (mosfunksionim ngrerë post-traumatik). Mosfunksionimi erektil që vjen nga dëmtimi iatrogjenik, domethënë që krijohet aksidentalisht gjatë ndërhyrjeve çmimi kirurgjikale në nivelin e organeve gjenitale të jashtme, gjithashtu merret në konsideratë në këtë grup.

TestoY Gel - ku të blini - çmimiAto janë probleme klinike që pengojnë qarkullimin e gjakut drejt e në penis (arsyeja vaskulare arteriale) TestoY Gel ose qarkullimi i gjakut jashtë penisit (shkaku vaskular venoz). Për shembull, ato janë: sëmundjet Kardiovaskulare (të tilla si ateroskleroza, si dhe sëmundjet e zemrës). Hipertensioni arterial sistemik. Probleme që pengojnë funksionin ku te blej e rregullt të sistemit nervor kryesor ose aktivitetin e tij rregullues në sistemin e ereksionit. 

TestoY Gel – efekte anësore – kundërindikacione

Rastet janë: sëmundja E Parkinsonit. Gjendja e alzheimerit. Goditje në tru. Sklerozë të shumtë. Trauma e shpinës. Neuropatia e jashtme. Probleme TestoY Gel klinike që rrezikojnë prodhimin e hormoneve të përfshira në ndjesinë e ereksionit penil. Këto janë kushte që sjellin një ndryshim fiziologjik të penisit, siç është sëmundja E La Peron është prania e indeve shenjë në corpus cavernosum e penisit që nuk lejon zgjerimin e saj gjatë ereksionit, duke çuar në lakim të njëjtë të saktë, rekurvatum (dmth lakim të penisit) kongjenitale ose mikropenis.

TestoY Gel - efekte anësore - kundërindikacioneRol të fshehtë në pajisjen e ereksionit luan aspekti mendor. Truri, në të vërtetë, luan një rol qendror si në aktivizimin kundërindikacionet ashtu edhe në ruajtjen e mbledhjes së rasteve që përcaktojnë një mbledhje të vlefshme, duke filluar me stimulimin seksual. Kështu, efektet anësore disa elementë përfshirë psikikën mund të prishin dëshirën seksuale dhe të identifikojnë-ose përkeqësojnë-mungesën erektile. Veçanërisht, ato mund të jenë burime psikogjene të mosfunksionimit erektil: Depresioni, domethënë zvogëlimi i tonit të humorit. Ankthi, të tilla si ankthi i efikasitetit (veçanërisht tek të rinjtë), ose ankthi që del nga rrethanat e dhimbjes, shqetësimit ose frikës.