Si për të hequr qafe e yndyrë poshtë pagesat në mënyrë më efektive

Rate this post

Si për të hequr qafe e yndyrë poshtë pagesat në mënyrë më efektivePavarësisht nëse aktualisht po përpiqeni të jetoni shumë më të shëndetshëm, dëshironi të humbni peshë në bikini ose të heqni qafe yndyrën e tepërt, kjo mund të jetë një vështirësi e madhe. Nuk është më sekret se baza është dieta e duhur-mundësisht e shëndetshme dhe e ekuilibruar, si dhe e ekuilibruar-dhe stërvitje. Megjithatë, ka shumë elemente të ndryshme të tjera që mund të ju ndihmojë të bëni larg me yndyrë padëshiruar mjaft shpejt dhe të përshtatshme.

Dieta në tërësi. Para së gjithash, unë do të filloj, natyrisht, me një regjim diete. Nëse lexoni shkrimet e mia, atëherë me siguri tashmë e dini se plani i dietës mund të funksionojë me të vërtetë mrekulli. Ajo ndikon vetëm se si ju ndjeheni, megjithatë përveç kësaj vetëm se si ju duken. Në mënyrë të veçantë, sekreti është të hani në mënyrë rutinore. Nëse nuk i ofroni rregullisht trupit atë që i nevojitet, trupi nuk e di kur do të jetë furnizimi i mëposhtëm i energjisë, dhe gjithashtu atëherë ka një tendencë për të ruajtur libra për një ditë të stuhishme. Sidoqoftë, nëse konsumoni vazhdimisht dhe gjithashtu trupi juaj merr fuqi të mjaftueshme, sigurisht që do të kullojë tuba gjithçka të kursyer, për shkak të faktit se tashmë e pranon që në disa orë me siguri do t’i jepni edhe një herë energji. Pra, hapi fillestar për t’u transformuar është të vendosni veten në rregull në regjimin e dietës.

Shikoni se çfarë hani

Shikoni se çfarë haniFurnizimi me energji është gjithashtu i rëndësishëm. Nëse keni ndërmend të zvogëloni peshën, duhet të keni të ardhura më të ulëta se shpenzimet. Kështu që ju duhet të konsumoni shumë më pak se sa keni derdhur në një ditë. Ka 2 mënyra. Ose hani pak më pak, ose zhvendoseni shumë më në mënyrë proaktive. Ndoshta kjo tingëllon e thjeshtë, megjithatë vetëm sa e ndjeshme për të bërë atë?

  • Disa nuk e pëlqejnë numërimin e kalorive, por është një ndihmë ideale nëse dëshironi të mbani kontrollin mbi atë që hani.
  • Unë, shumë falë numërimit të kalorive, zbulova shumë në lidhje me dietën. Ngadalë, do të ndaloni së numëruari kaloritë në mënyrë të munduar, sepse aktualisht do të keni një hyrje dhe do të mësoni t’i konsideroni ato pa përpjekje.
  • Unë gjithashtu përjetova këtë kohëzgjatje, numërova çdo kafshim që hëngra, dhe gjithashtu absolutisht më ndihmoi në mjetet e mia. Me të vërtetë, kjo është arsyeja pse unë jam duke bërë atë që unë jam duke bërë sot.
  • Unë nuk jam duke thënë se ju duhet të numëroni domosdoshmërisht kalori nëse keni ndërmend të zvogëloni peshën, megjithatë nëse nuk është plotësisht e huaj për ju, kjo është një nga ndihmat e dobishme, si dhe në të njëjtën kohë një mjet i besueshëm i vetë-edukimit në lidhje me ushqimin.

Hidhni sheqer të përmirësuar

Ky faktor mund të bjerë nën dietë, megjithatë është gjithashtu jetike që thjesht ta fshehësh atë. Lejo të flasim pak edhe më shumë për sheqerin e rafinuar. Sheqernat e rregulluara mirë janë në të vërtetë kalori boshe, si dhe kështu sheqeri i ka ato me të vërtetë të bekuara. Kjo do të thotë, ju merrni një numër të madh të kalorive, dhe gjithashtu ju nuk i siguroni trupit praktikisht asnjë lëndë ushqyese. Nëse po përpiqeni të hani shëndetshëm, duhet të siguroheni që çdo pjatë që merrni ka lëndë ushqyese që ndihmojnë trupin tuaj të funksionojë shëndetshëm.

Unë kisha shumë klientë të cilëve u ndryshova regjimin e dietës, dhe gjithashtu eliminimi i sheqerit të rafinuar ishte gjithmonë për të filluar. Secili dhe çdo klient i vetëm u kthye me të vërtetën se ai jo vetëm të reduktuar peshën, por se ai me të vërtetë ndjehet shumë më mirë, të shëndetshme. Nëse edhe ju arrini të heqni qafe ëmbëlsirat, po ashtu duhet të jeni të kujdesshëm ndaj pijeve të ëmbëlsuara, ushqimeve të përpunuara dhe pjatave të krijimit të ngrënies. Atje është kryesisht në lidhje me preferencën në krahasim me shëndetin dhe mirëqenien, dhe përkundrazi është e papritur se sa vakte të ndryshme janë të afta me sheqer. Prandaj kujdes edhe nga sheqernat e fshehta!

Leave a Comment