Se si për të ndaluar shfaqjen e akneve

Rate this post
Se si për të ndaluar shfaqjen e akneve
Se si për të ndaluar shfaqjen e akneve

Aknet në të vërtetë kanë shqetësuar njerëzit për disa shekuj. Nuk ka absolutisht asgjë të pëlqyeshme, por të gjithë janë të shqetësuar në lidhje me një pikë të përbashkët, përkatësisht se si të parandaloni pamjen e akneve. Aknet shfaqen nga prodhimi ekstrem i sebumit. Gjëndrat e djersës shtrihen në të gjithë trupin. Ato mund të zbulohen në fytyrë, qafë, gjoks, përveç në anën e pasme. Aknet me siguri do të parandalohen nëse nuk përdorim kozmetikë që përmbajnë irritues. Lëkura juaj nuk bën mirë asnjë lloj artikulli duke përfshirë komponimet kimike. Essential kujdeset për shëndetin, si dhe ruan pastërtinë e lëkurës.

Nëse shëtisni në mesin e rafteve në dyqan, zgjidhni përgatitjet në mënyrë të ndjeshme. Kozmetika me përmbajtje vaji është e papërshtatshme për lëkurën me vaj.sidomos në qoftë se ju nuk mund të shpëtoj prej tij. Gjenetika bën shumë. Disa prej nesh kanë lëkurë plotësisht të thatë, të tjerët të butë, si dhe të butë në prekje. Sidoqoftë, ne gjithashtu mund të kemi lëkurë të yndyrshme pas të parëve tanë.

Si të parandaloni shfaqjen e akneve nga brenda

Si të parandaloni shfaqjen e akneve nga brendaNe po ashtu duhet të merremi me mënyrën e duhur të jetesës me vitamina të mjaftueshme. Një plan diete i larmishëm dhe gjithashtu i ekuilibruar mirë shton funksionimin e shëndetshëm të trupit dhe gjithashtu ndihmon në mënyrë efikase për të ruajtur lëkurën dhe është një nga shtyllat themelore të shmangies së akneve. Saktësisht se si të ndaloni pamjen e akneve nëse nuk keni një dietë të shkëlqyeshme? Thjesht. Ndryshoje. Në rastet më serioze të lëkurës puçrra është e nevojshme.

  • Në periudhën komode të verës, shmangni rrezet e diellit të drejtë, posaçërisht në orët e mesditës.
  • Jo vetëm që mund të merrni një djegie nga dielli, por gjithashtu mund të ndodhë që të vendosni lëkurën tuaj në rrezik. Në rast se aknet në lëkurën tuaj shfaqen në këtë kohëzgjatje, nën rrezet e diellit, ato lindin fľaky.Je e vërteta është se çdo ditë ne biem në thirrje me komponime të ndryshme dëmtuese dhe gjithashtu mikroorganizma që mbeten në mjedisin tonë.
  • Ne nuk mund të parandalojmë të gjitha gabimet që fshihen pranë nesh, megjithatë ne mund të sigurojmë pjesërisht veten dhe gjithashtu të ofrojmë ashpërsi për parandalimin. Për kujdesin e lëkurës, e bëjnë përdorimin e konkretisht prep punojnë në një bazë të gjitha-natyrore dhe ilaçe qëndrimit.
  • Qëndroni larg agresivitetit. metodat e dëmshme për lëkurën. Në treg çdo ditë gjejmë produkte të llojeve të ndryshme. Lëkura juaj është e siguruar ndikimet rigjeneruese, pastruese ose rigjallëruese. Ju do të gjeni më rreth kënaqësisë nga njerëzit që përdorin produktin. Megjithatë në tërësi, me ujë të pastër nuk do të prishni asgjë.

Detoksifikimi kundrejt akneve

Arsyet që mund të jenë pas shfaqjes së akneve janë shumë. Mund të jenë aknet e sjella nga prishjet në sistemin e hormoneve, aknet e shkaktuara nga dieta jo e duhur, ose aknet, burimi i të cilave është imuniteti i kompromentuar (stresi, ajri i papastër etj.).). Hapi fillestar në zhvillimin e akneve duhet të jetë, në veçanti, pastrimi i trupit nga brenda. Natyrisht, udhëzimi i vjetër i njohur gjerësisht “gjithçka është e dëmshme” është i vlefshëm, si rezultat, detoksifikimi duhet të bëhet siç duhet dhe në mënyrë që detoksifikimi të mos na sjellë më shumë dëme sesa të mira.Detoksifikimi kundrejt akneve

Detoksifikimi kundër akneve ka aftësinë të përshpejtojë terapinë e akneve dhe të përshpejtojë veprimin e dobishëm të përbërësve energjikë të kozmetikës me zhul kërmilli. Detoksifikimi me vaj. Kjo qasje e detoksifikimit është ndër më të thjeshtat për sa i përket kohës dhe parave. Në mëngjes herët pas zgjimit, gjithashtu para larjes së dhëmbëve, është thelbësore të vendosni një lugë gjelle vaj në gojën tuaj. Ne mund të marr nga një numër i llojeve të naftës-kokosit, ulliri, por luledielli tradicionale është gjithashtu i besueshëm. Është e rëndësishme që ajo është e ftohtë presion vaj.

Leave a Comment