Mënyra më e shpejtë për të djegur dhjamin pa lëvizur: nuk transformon atë që konsumoni, megjithatë kur e hani

Rate this post

Mënyra më e shpejtë për të djegur dhjamin pa lëvizur: nuk transformon atë që konsumoni, megjithatë kur e haniÇfarë është agjërimi i ndërprerë dhe pse duhet ta ushtroni atë? Lexoni dhe zbuloni më shumë. Shmangni vaktin e mëngjesit, konsumoni vetëm dy herë në ditë. Pastaj një agjërim 16-orësh derisa të konsumoni përsëri. Duket e çuditshme, në të vërtetë ajo mohon të gjitha rregulloret themelore të ngrënies në tuaj. Sidoqoftë, përkundër kësaj, në këtë mënyrë ju mund të merrni masë të vlefshme të muskujve, të ulni yndyrën nënlëkurore.

Të rritni efikasitetin total gjatë gjithë ditës, dhe gjithashtu sigurisht që nuk do të jeni gjithashtu të uritur. Me fjalë të tjera: një person më i gdhendur, i fortë, efektiv. Vetëm si është e mundshme? A nuk mungon mëngjesi i dëmshëm? Pse dikush do të agjërojë për 16 orë çdo ditë? Çfarë avantazhesh ka kjo? A është e rrezikshme? Agjërimi periodik është i përshtatshëm si për meshkujt ashtu edhe për femrat, ai mund të integrohet në mënyrë të përshtatshme në mënyrën tuaj të jetesës si dhe ka përparësi të shumta shëndetësore.

Çfarë është agjërimi i përsëritur dhe gjithashtu pse duhet ta ushtroni atë?

Çfarë është agjërimi i përsëritur dhe gjithashtu pse duhet ta ushtroni atë?Plus Më i mrekullueshëm është se kjo është një metodë për të pasur një përqindje të zvogëluar të yndyrës nënlëkurore, pa pasur nevojë t’i përmbaheni ndonjë plani të çmendur diete ose kalorive në zero. Në fakt, do të përpiqeni të mbani sasinë e kalorive në të njëjtën vlerë si kur filluat agjërimin e përsëritur. Përveç kësaj, agjërimi i përsëritur është një mënyrë e mirë për të ruajtur masën e muskujve duke zvogëluar sasinë e yndyrës. Më së shumti, agjërimi me ndërprerje është ndër qasjet më të thjeshta të disponueshme për të hequr qafe peshën e lartë duke ruajtur një peshë të madhe, pasi kërkon vetëm ndryshime të vogla në sjelljen tuaj.

Ky është një lajm shumë i mirë, për faktin se kjo do të thotë që agjërimi periodik vjen nën grup: “mjaft i drejtpërdrejtë, kështu që ju me siguri do ta vëzhgoni atë, dhe gjithashtu në të njëjtën kohë mjaft i rëndësishëm, kështu që me të vërtetë do të shihni një modifikim.”

Si funksionon agjërimi periodik?

Për të kuptuar saktësisht se si agjërimi periodik rezulton në humbjen e yndyrës në trup, fillimisht duhet të kuptojmë ndryshimin midis gjendjes kur qëndroni në “mënyrën e të ushqyerit” dhe gjithashtu kur jeni “agjërues”. Trupi juaj mbetet në “vendosjen e ushqimit” kur thith ose merr ushqim. Në përgjithësi fillon kur filloni të hani dhe zgjat për tre deri në 5 orë, kur trupi tretet dhe gjithashtu merr ushqimin që thjesht keni ngrënë. Ndërsa qëndroni në këtë gjendje, është me të vërtetë e vështirë për trupin tuaj të djegë yndyrën, sepse niveli i insulinës është i lartë. Pas kësaj periudhe kohore, trupi hyn në një gjendje të njohur si gjendja pas thithjes, e cila është vetëm një tregues i modës që trupi juaj nuk përpunon ushqimin.

Si funksionon agjërimi periodik? Gjendja pas thithjes zgjat nga 8 deri në 12 orë nga vakti juaj i fundit, pas së cilës ju merrni në gjendjen e “agjërimit”. Shtë shumë më e lehtë për trupin të shkrijë yndyrën në një gjendje agjërimi, sepse niveli i insulinës zvogëlohet. Duke qenë në gjendje agjërimi, trupi juaj është në gjendje të djegë dhjamin, tek i cili nuk ka pasur qasje gjatë mënyrës së të ushqyerit. Duke qenë se nuk futemi në gjendjen e agjërimit më herët se 12 orë pas pjatës sonë të fundit, trupi ynë ndodhet në këtë gjendje, në të cilën ndodh humbja e peshës, vetëm tepër. Kjo është vetëm një nga arsyet që shumë njerëz që fillojnë agjërimin me ndërprerje derdhin një yndyrë të madhe, pa ndryshuar atë që hanë, sa konsumojnë ose sa zakonisht funksionojnë. Agjërimi do ta sjellë trupin tuaj në një gjendje në të cilën djeg yndyrën, dhe gjithashtu të cilën e marrim jashtëzakonisht rrallë gjatë strategjisë së zakonshme të vaktit.

Leave a Comment