MagnuFuel – shqip, albania, shqiperi, çmimi

Rate this post

MagnuFuel - shqip, albania, shqiperi, çmimiSi të ulni konsumin MagnuFuel e gazit? Këshilla për makina dhe bikers kamion. Makinat moderne janë praktikisht perfekte. Projektuesit e automjeteve shpenzojnë shumë orë duke u marrë me motorin, duke rregulluar kutinë e shpejtësisë në shqip mënyrë optimale ose në elementët përgjegjës për rezistencën aerodinamike të makinës. Sidoqoftë, një motor që funksionon në vendosjen vavarian do të thotë një çmim më i madh i karburantit. A mundet një komente shofer të ulë përdorimin e karburantit me stilin e tij të drejtimit? Ai që synon të vozisë me masë duhet fillimisht të marrë parasysh stilin e tij të vozitjes.

Kjo është në një masë të madhe një variabël që ndikon çmimi në konsumin e karburantit, si makinat ashtu edhe kamionët me motorë benzinë, shqip si dhe motorët me naftë. Studimet zbulojnë se optimizimi i stilit të drejtimit mund të zvogëlojë përdorimin e karburantit deri në 20-25%. Prioriteti kryesor duhet t’i sigurohet një stili të qetë drejtimi.

Ju duhet të mbani mend ku te blej se çdo shpejtësi të panevojshme dhe metodat unneeded frenimit rritur konsumin e gazit dhe reduktimin unneeded e forcës lëvizëse. Këto procedura të panevojshme mund të parandalohen duke parë rrugën 200-300 metra para vetes si dhe duke MagnuFuel u përpjekur të parashikoni sjelljen e drejtuesve të tjerë të automjeteve.

>>>MagnuFuel çmimi -50%<<<

MagnuFuel – si ta përdorni – si funksionon?

MagnuFuel - si ta përdorni - si funksiononNëse dikush përpiqet të përputhet MagnuFuel me lëvizjen ose shihni një trafik, hiqni këmbën nga gazi, pas kësaj elektronika automatikisht do të mbyllë furnizimin me karburant në tubat cyndrical dhe gjithashtu procedura e frenimit të motorit me siguri do të fillojë. Gjatë gjithë shpejtësisë, pedali i gazit duhet të shtyhet mjaft fort, deri në 75%.

Funksioni i një shpejtësie të tillë është të fitojë me shpejtësi shpejtësinë e preferuar, ta stabilizojë atë si dhe të ndezë marshin më të lartë të mundshëm në të cilin motori me siguri do të merrte sasinë më të vogël të gazit. Për të zvogëluar konsumin e karburantit, prodhuesit e automjeteve po përdorin në mënyrë progresive një transmetim me gjashtë shpejtësi. Nëse ndryshohen siç duhet, ato sigurisht që nuk do të përmirësojnë vetëm efikasitetin e automobilit, megjithatë minimizojnë gjithashtu marrjen e gazit.

Si dhe tingullin në kabinë, i cili është veçanërisht i dëgjueshëm kur ngasni shpejt në autostradë. Disa vjet më parë, si të përdorni kutitë e shpejtësisë me 6 shpejtësi ishin një aksesor “i nivelit të lartë” për versione shumë më efektive të motorit.

MagnuFuel – komente – rishikimet – forum

MagnuFuel - komente - rishikimet - forumTani ata po përfundojnë të MagnuFuel jenë shumë më tipikë. Kjo, si një shembull, vë Në Fiat Tipo Të ri, ku një transmetim i tillë mund të provohet aktualisht në versionin bazë me 95 hp, si dhe 1.4 16v. rrotullimet Tepër të larta nuk rrisin shpejtësinë, rishikimet por rezultojnë në marrje më të madhe të karburantit, si dhe nivele më të mëdha të zhurmës në kabinë.

Për shembull, Në Fiat Tipo Të ri Nuk krijon asnjë lloj problemi, për faktin se për zgjedhjen e ingranazhit ideal opinionet dhe momentin kur duhet të ndizet, në kompjuterin në bord shfaqet një simbol, i cili këshillon për të. Një simbol i tillë kërkohet për të gjithë autos, motorët e të cilëve përmbushin standardet e emetimit komente Euro 5 ose Euro 6.

Sistemet kompjuterike në bord që zbulojnë marrjen aktuale të karburantit nuk janë të detyrueshme. Nëse sisteme të tilla kompjuterike në bord janë montuar në automobilin tuaj, forum atëherë meriton t’i shfrytëzoni ato. Një zgjidhje e tillë e arsyeshme e drejtpërdrejtë do të na këshillojë rëndë se sa shpenzime të gjalla ose të shpejta të drejtimit. Për shembull, kur vozisim në një autostradë rishikimet me një shpejtësi prej 140 km/orë.

>>>MagnuFuel çmimi -50%<<<

MagnuFuel – Albania – origjinal – ne farmaci – ne shitje

Marrja e karburantit do të MagnuFuel ulet me 1l/100 km kur zbresim në 120 km/orë, kështu që duhet të marrim parasysh nëse duam të arrijmë destinacionin tonë me shpejtësi ose ia vlen të vozisim pak më ngadalë, si dhe të kursejmë para. Udhëtimi duhet farmaci të organizohet për një faktor më shumë. Do të ishte e dëshirueshme të mbash një shpejtësi të qëndrueshme, madje disi më të lartë që nga fillimi i udhëtimit, sesa të ngasësh më ngadalë, albania si dhe më vonë të përpiqesh të kapësh kohën e humbur.

MagnuFuel - Albania - origjinal - ne farmaci - ne shitje

Si shembull, një automobil në autostradë do të marrë origjinale më pak gaz nëse vozisim plotësisht me një shpejtësi prej 140 kilometrash/ orë sesa farmaci nëse fillojmë me një shpejtësi prej 120 kilometrash/ orë, dhe më pas shpejtojmë deri në 160 kilometra/ orë. veçanërisht kur ngasni me shpejtësi të lartë, cilësitë rezistente ndaj erës së trupit të automjetit janë shumë albania të rëndësishme.

Aerodinamika përkeqësohet nga një raft i pakuptimtë i mbulimit ne shitje të çatisë ose ngasja me dritare të hapura në shtëpi. Dritaret e hapura të shtëpisë mund të blej prodhojnë vorbulla të mëdha ajri, të cilat do të rrisin konsumin MagnuFuel e zakonshëm të karburantit me afërsisht 10 përqind.

MagnuFuel – çmimi – ku të blini

MagnuFuel - çmimi - ku të bliniMakinat dhe kamioni do MagnuFuel të konsumojnë shumë më pak karburant nëse sistemi i kondicionimit të ajrit me ajër të ftohtë ndizet në kabinë. Kur bëhet fjalë për kondicionimin e ajrit, duhet të mbahet mend se duhet të aktivizohet pikërisht çmimi kur kërkohet. Ngrohja e syzeve, ngrohja në shtëpi e pasqyrave dhe sediljeve duhet gjithashtu të shfrytëzohen me kujdes.

Kompresori i ajrit të kondicionuar mundësohet nga një motor me djegie të brendshme, ku te blej megjithatë e tashmja buron nga gjeneratori, kështu që pajisjet e shtuara me energji po ashtu krijojnë marrje të rritur të karburantit për të shmangur marrjen e shtuar të gazit duhet gjithashtu të inspektojë presionin e ajrit në goma.

Gjithmonë duke iu përmbajtur standardeve të këshilluara të prodhuesit, çmimi ne do të kemi aftësinë të vlerësojmë koncesionin më të mirë midis komoditetit, trajtimit, si dhe përdorimit të gazit. Ekspertët sugjerojnë ngritjen e stresit në goma me 0.2-0.5 atmosfera mbi normë, kjo do të zvogëlojë rezistencën në lëvizje me pak rezultat në kontrollueshmërinë ose komoditetin MagnuFuel e makinave dhe kamionit.

>>>MagnuFuel çmimi -50%<<<

MagnuFuel – çmimi

MagnuFuel - çmimiMarrja e karburantit mund të MagnuFuel ndikohet gjithashtu nga problemi i përgjithshëm i makinave dhe kamionëve. Filtrat e papastër, sistemi i përdorur i ndezjes, jastëkët e frenave që masazhohen kundër disqeve të frenave ose një motori në vendosjen e situatës emergjente tregojnë shpenzime më të larta të karburantit.

Mënyrat për të minimizuar marrjen e karburantit. Ndoshta çdo shofer i pëlqen ndjenja kur fari është i plotë, si dhe në lidhje me karburantin për një kohë mund të mos kujtohet. Vazhdoni të lexoni, si dhe zbuloni se çfarë të bëni në mënyrë që të duhet të shkoni në stacion sa më rrallë që të jetë e mundur! 5 mënyra për të ulur konsumin e karburantit. Natyrisht, një nga mjetet kryesore për të shpenzuar sa më pak para në karburant në baza ditore është blerja e një makine ekonomike.

Por nëse makina është aktualisht në garazh ose në zonën e parkimit në oborrin e shtëpisë, nuk ka gjasa të blini një automjet të ri për shkak të klimës ekonomike të karburantit. Për këtë arsye, ne në të vërtetë kemi përpiluar këshilla për pronarët e automjeteve që çmimi sigurisht do të ndihmojnë në uljen e marrjes së karburantit.