Çfarë duhet të hiqni nga regjimi i dietës për djegien e yndyrës

Rate this post

Çfarë duhet të hiqni nga regjimi i dietës për djegien e yndyrësA luani aktivitete sportive, megjithatë a do të dëshironit të njihni se si të rregulloni regjimin tuaj të dietës për t’u siguruar që ndryshimi është i dukshëm, por gjithashtu zgjat në afat të gjatë nga pikëpamja vizuale, si dhe shëndetësore? Nëse zgjidhni se çfarë të lini jashtë planit të dietës kur dobësoheni, ose, anasjelltas, çfarë është e përshtatshme të përbëhet nëse keni një dëshirë-ne do ta diskutojmë atë me njëri-tjetrin. Për shkak se ka rekomandime të mjaftueshme për heqjen e ushqimit kur përpiqeni të ndryshoni peshën, herë pas here është sfiduese të lundroni në to.

Ne kemi trup të ndryshëm, shkallë të ndryshme metabolike të tretjes, shqiptim të ndryshëm trashëgues, mënyrë jetese-për këtë arsye, në akumulim, kemi nevojë për një raport privat të vlerës së kalorive. Unë do të përpiqet për të siguruar ju një përafrim të aspekteve standarde për të mbajtur një sy jashtë për. Unë do të përpiqem të përshkruaj atë që kërkohet dhe thelbësore për të parë në mënyrë që të arrij një dietë të ekuilibruar, si dhe qëllimin tuaj. “Ndonjëherë nuk është aq e zezë sa dhe e bardhë sa duket, por në të njëjtën kohë jo aq e vështirë.”

Duke filluar me çfarë?

Duke filluar me çfarë?Filloni të shënoni enët që hani gjatë gjithë kohës për disa ditë. Sidoqoftë, është shumë e rëndësishme të numërohen sasitë aktuale të secilës shërbim. Unë do të shpjegoj pse. Sipas disa studimeve kërkimore që ata bënë në ushqim, u zbulua se çështja me rënie të vështirë të peshës ishte në shumicën e situatave në përmbledhjen e gabuar të konsumit të përgjithshëm të kalorive ditore. Shembull. nuk kishte sheqer të kontribuar në kafe ose cookie të përditshme në makinën e kafesë, vaj ulliri në sallatë, arra dhe gjithashtu fara në të, numri ose pesha e copave të bukës, etj.

  • Edhe nutricionistët kanë injoruar ose mbivlerësuar format e tyre të marrjes ditore të kalorive. Cila është ajo që studimet kërkimore të vendosura.
  • Njerëzit që konsumonin mirë shpesh prireshin të mbivlerësonin konsumin e tyre, dhe gjithashtu njerëzit që hanin në mënyrë joadekuate, si dhe shpesh programet e dietës nënvlerësuan konsumin e tyre të përgjithshëm ditor (pavarësisht përdorimit të aplikacioneve për të shtuar vlerën e pjatave).
  • Megjithatë kujdes! Kjo nuk ka të bëjë me abuzimin ose specifikimin se një person nuk e njeh se si të llogarisë marrjen e përditshme të kalorive. Është më shumë si këshilla se si të filloni një ndryshim ose ku të kërkoni një gabim të mundshëm.

Vetëm si?

Sigurohuni që ju jeni duke marrë mjaft e të gjitha macronutrients. Ato standarde përbëhen nga karbohidratet, yndyrnat dhe proteinat e shëndetshme. Mos humbisni carbs, sepse ata janë deklaruar për të vënë në peshë, as nuk preferojnë proteina të shëndetshme, për shkak të faktit se ata rriten në masë të muskujve, dhe gjithashtu nuk e teproj, si dhe hani shumë yndyrë, edhe në qoftë se ata janë të shëndetshëm, për shkak të faktit se ata janë gjithashtu më energjike. Kur marrim yndyrë të tepërt, trupi nuk është në gjendje të na japë me shpejtësi një sinjal se është i plotë, kështu që ne ngarkojmë pa probleme një pako 100 g për t’u ulur.

Vetëm si? E kupton këtë, apo jo? Vetëm mos harroni se vlera kalorike prej 100 g është nga 550 kcal në 750 kcal në varësi të llojit të arrave, aq e lartë sa që lehtë të humbisni gjysmën e konsumit ditor të trupit. Megjithatë, në të njëjtën kohë, mos lini pas dore që nuk ka kalori si kalori, si dhe nëse keni ngrënë pak gjatë ditës, nuk është e mjaftueshme të rinovoni 400 kcal gjatë natës në llojin e arrave, ëmbëlsirave ose alkoolit (unë do ta diskutoj atë në fund të shkrimit), atëherë sigurisht që shkalla metabolike dhe përdorimi i lëndëve ushqyese sigurisht që nuk do të

Leave a Comment