Mënyra më e shpejtë për të djegur dhjamin pa lëvizur: nuk transformon atë që konsumoni, megjithatë kur e hani

Mënyra më e shpejtë për të djegur dhjamin pa lëvizur: nuk transformon atë që konsumoni, megjithatë kur e hani

Çfarë është agjërimi i ndërprerë dhe pse duhet ta ushtroni atë? Lexoni dhe zbuloni më shumë. Shmangni vaktin e mëngjesit, konsumoni vetëm dy herë në ditë. Pastaj një agjërim 16-orësh derisa të konsumoni përsëri. Duket e çuditshme, në të vërtetë ajo mohon të gjitha rregulloret themelore të ngrënies në tuaj. Sidoqoftë, përkundër kësaj, në këtë … Read more