Beauty Slim – albania, përbërja, shqip, shqiperi, çmimi

Beauty Slim - albania, përbërja, shqip, shqiperi, çmimi
Nëse jeni lodhur duke menduar se si të largoni yndyrën e panevojshme dhe të dëmshme nga trupi juaj dhe të keni një metabolizëm të shëndetshëm, atëherë Beauty Slim është për ju! Tani ky produkt vjen edhe në shqip dhe ka një përbërje krejtësisht origjinale dhe me rezultate shumë efikase. Me këtë produkt do të mund ... Read more

Slim Fit – albania, çmimi, përbërja, shqip, shqiperi

Slim Fit - albania, çmimi, përbërja, shqip, shqiperi

aqja zyrtare www.slim-fit.al Menyra e përdorimit Përdoreni cdo ditë për rezultat maksimal Efektet e produktit Nxit djegjen aktive te yndyrnave, humbje peshe, ulje e oreksit dhe urise Efekte anësore Nuk ka të tillë Kunderindikacione Kontrolloni përbërësit ne rast alergjish personale Cmimi Kliko në faqen zyrtare Vlerësimi 5/5   ☆☆☆☆☆

Hialuron+ – çmimi, albania, shqiperi, përbërja, shqip

Hialuron+ - çmimi, albania, shqiperi, përbërja, shqip

Konsumoni anti-plakje: këto ushqime lënë kohën. Ushqimi jo i Hialuron+ shëndetshëm ka pasoja shumë më të dëmshme në trup sesa përtacia. Fakti se si dukeni si dhe në çfarë gjendje keni një mikroorganizëm, deri në nëntëdhjetë përqind varet nga ju. Një dietë e dëmshme, komente e ngarkuar me yndyrna të kafshëve shtëpiake dhe gjithashtu e … Read more

Se si për të ndaluar shfaqjen e akneve

Se si për të ndaluar shfaqjen e akneve

Aknet në të vërtetë kanë shqetësuar njerëzit për disa shekuj. Nuk ka absolutisht asgjë të pëlqyeshme, por të gjithë janë të shqetësuar në lidhje me një pikë të përbashkët, përkatësisht se si të parandaloni pamjen e akneve. Aknet shfaqen nga prodhimi ekstrem i sebumit. Gjëndrat e djersës shtrihen në të gjithë trupin. Ato mund të … Read more

Zbutja e rrudhave

Zbutja e rrudhave

Pavarësisht nëse jeni 25 vjeç dhe gjithashtu shihni shenjat e para të vjetra në lëkurën tuaj ose jeni 55 vjeç si dhe keni rrudha të thella, po kërkoni mjete për të zvogëluar plakjen. Plakja e lëkurës është e pashmangshme, megjithatë me risitë e sotme si dhe zhvillimet në kujdesin kundër rrudhave, mund të dukeni të … Read more