Cristyler – shqiperi, çmimi, përbërja, shqip, albania

Cristyler - shqiperi, çmimi, përbërja, shqip, albania

A ka mënyra për Cristyler  të shpejtuar rritjen e flokëve? Dendësia e flokëve, brishtësia komente ose humbja, gjatësia e tyre, ngjyra, cilësia e lartë dhe gjithashtu pamja totale e “kurorës sonë të elegancës” ekspozon më shumë sesa mund të supozojmë fillimisht shikim. Flokët në kohët e vjetra përfaqësonin rëndësinë e lirisë, çmimi dhe gjithashtu sot … Read more

Zgjidhje efikase kundër ftohjes

Zgjidhje efikase kundër ftohjes

Nga rrëketë e hundës, në fyt gërvisht … Shpejt shkoni për të fjetur, mbështilleni vetë, fikeni, injoroni të gjitha problemet në shtëpi, si dhe në zyrë dhe përpiquni të zmbrapseni. Çaji komod është një çështje sigurisht me këtë trajtim. Megjithatë, ka edhe ushqime që do të ofrojnë ndihmë të besueshme në këto momente. Këto janë … Read more

Se si për të ndaluar shfaqjen e akneve

Se si për të ndaluar shfaqjen e akneve

Aknet në të vërtetë kanë shqetësuar njerëzit për disa shekuj. Nuk ka absolutisht asgjë të pëlqyeshme, por të gjithë janë të shqetësuar në lidhje me një pikë të përbashkët, përkatësisht se si të parandaloni pamjen e akneve. Aknet shfaqen nga prodhimi ekstrem i sebumit. Gjëndrat e djersës shtrihen në të gjithë trupin. Ato mund të … Read more

Infeksioni parazit i zorrëve

Infeksioni parazit i zorrëve

Infeksioni parazit i zorrëve është një problem në të cilin një parazit kontaminon sistemin e tretjes së qenieve njerëzore, si dhe kafshëve të tjera. Parazitë të tillë mund të jetojnë kudo në trup, por një nga më të dobishme për ta janë sipërfaqet e murit të traktit të zorrëve. Mjetet e transmetimit si dhe infeksioni … Read more

Mënyra më e shpejtë për të djegur dhjamin pa lëvizur: nuk transformon atë që konsumoni, megjithatë kur e hani

Mënyra më e shpejtë për të djegur dhjamin pa lëvizur: nuk transformon atë që konsumoni, megjithatë kur e hani

Çfarë është agjërimi i ndërprerë dhe pse duhet ta ushtroni atë? Lexoni dhe zbuloni më shumë. Shmangni vaktin e mëngjesit, konsumoni vetëm dy herë në ditë. Pastaj një agjërim 16-orësh derisa të konsumoni përsëri. Duket e çuditshme, në të vërtetë ajo mohon të gjitha rregulloret themelore të ngrënies në tuaj. Sidoqoftë, përkundër kësaj, në këtë … Read more

Zbutja e rrudhave

Zbutja e rrudhave

Pavarësisht nëse jeni 25 vjeç dhe gjithashtu shihni shenjat e para të vjetra në lëkurën tuaj ose jeni 55 vjeç si dhe keni rrudha të thella, po kërkoni mjete për të zvogëluar plakjen. Plakja e lëkurës është e pashmangshme, megjithatë me risitë e sotme si dhe zhvillimet në kujdesin kundër rrudhave, mund të dukeni të … Read more

Sistemi imunitar i trupit si dhe koronavirusi

Sistemi imunitar i trupit si dhe koronavirusi

Nga shkrimi me siguri do të mësoni se si funksionon sistemi imunitar, pse është sfiduese për trupin tonë të luftojë koronavirusin si dhe si të forcojë imunitetin. Po ashtu do të zbuloni se në cilat ushqime mund të gjeni vitamina esenciale për trupin. Çfarë është rezistenca, si dhe saktësisht se si funksionon? Imuniteti ose imuniteti … Read more